Header Ads

google.com, pub-4158823672059551, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Programe gratuite de modificat poze

Programe care pot fi downloadate gratuit:

1. Photoscape este un program de editat poze usor de folosit si cu multe functii precum: redimensionare, ajustarea culorilor, luminozitatii si a contrastului, adaugarea de text, trunchiere, eliminarea efectului de ochi rosii, combinarea mai multor fotografii pe una singura, realizare portret, taierea pozei in mai multe bucati, etc.
Adresa: https://www.photoscape.org

2. GIMP este un program cu multe caracteristici: redimensionare, taierea pozei, eliminarea efectului de ochi rosii, shimbarea culorii unui element din imagine, realizarea de animatii, trucaje, retujarea tenului unei persoane, etc.
Adresa: https://www.gimp.org

3. Picasa - programul este oferit gratuit de la cei de la Google si cu el putem face urmatoarele lucruri: redimensionare, colaj de poze, scoterea efectului ochi rosii, editarea pozelor, crearea unui Slide show, inserarea unui text, ajustarea culorilor si contrastului,
Adresa: https://picasa.google.com

4. Paint.net este un program usor de folosit care ofera printre altele: efecte speciale, redimensionare, rotire, inserare text, ajustarea contrastului si a culorilor.
Adresa: https://www.getpaint.net


Programe de editat poze online:

1. Fotoflexer - cu acest editor se pot face: animatii, decuparea unor elemente din poza, redimensionari,  schimbarea culorii unei sectiuni (ex. parul), schimbarea tenului,  etc
Adresa: https://fotoflexer.com

2. Pizap  - cu el poti face colaje de fotografii, efecte deosebite, poti schimba fundalul, si multe altele.
Adresa: https://pizap.com

3. Pixlr - acest program ne ofera o bogata gama de functii si efecte.
Adresa: https://pixlr.com





Un produs Blogger.